0

Fermentasiya Dünyasında Yeni Addım: Vestel FermentStore Texnologiyası


Texnologiyanın yaratdığı yeniliklər gündəlik həyatımızın demək olar ki, hər sahəsinə təsir edir. Qida sənayesi buna ən böyük misal ola bilər. Fermentasiya həm dad, həm də sağlamlıq baxımından əhəmiyyətli bir prosesdir. Vestel FermentStore texnologiyası ilə bu sahədə əsaslı addım atır.

Fermentasiya və onun əhəmiyyəti: Fermentasiya qida maddələrinin təbii mikroorqanizm fəaliyyəti ilə çevrilməsinə aiddir. Qida məhsullarının saxlanma qabiliyyətini artırmaqla yanaşı, dad və aroma profilini yaxşılaşdırır, həzmi asanlaşdırır və orqanizm üçün faydalı edir. Fermentasiya olunmuş məhsulların sağlamlıq baxımından zəngin olması da böyük üstünlükdür.

Vestel FermentStore Texnologiyası: Vestel ənənəvi fermentasiya üsullarını müasir texnologiya ilə birləşdirərək Ferment Store texnologiyasını inkişaf etdirdi. Bu texnologiya sayəsində qida məhsulları idarə olunan ideal temperatur, rütubət və digər şərtlər altında fermentasiya edilir. Bu da məhsulların dadına, qida dəyərinə və saxlama müddətinə müsbət təsir göstərir.

Qidaları Təravətlə saxlayan Texnologiya: Vacuumbag Qidaların təzə saxlanılması kulinariya dünyasının əvəzedilməz hissəsidir. Vacuumbag texnologiyası qidaları uzun müddət təzə və dadlı saxlamağı hədəfləyir. Vacuumbag texnologiyası və istismarı: Vacuumbag texnologiyası qida məhsullarını pis havadan qoruyaraq təzə saxlanmasını təmin edir. Bu yolla oksigen və nəm qidaların xarab olmasına səbəb olan amillərdən təmizlənir.


Üstünlükləri: Vacuumbag texnologiyası qidaları təzə saxlamaqdan başqa bir çox üstünlüklərə də malikdir. Ekoloji cəhətdən təmiz bir yanaşma təklif etməklə yanaşı, qidaların qida dəyərini və dadını 8 dəfəyədək daha uzun müddət qoruyur. Vacuumbag-lə daha sağlam qidalanın!